Bistro Jarlens
Vår meny tar influenser från hela världen, med rötter i det europeiska köket, främst från den franska bistron.
Förrätter
Schalottenlöksvinaigrette, citron & dill
:-
Oscietra Caviar serveras med crème fraîche, rödlök, citron och smörstekt surdegsbröd.
:-
Kalixlöjrom serveras med crème fraîche, rödlök, citron och smörstekt surdegsbröd.
:-
Skagenröra serveras med rödlök, citron, dill & västerbottentoast.
:-
Vitlöksgratinerade sniglar med citron och smörstekt surdegsbröd.
:-
Tunt skivad rödbeta med schalottenlök, syltad lök och karamelliserade solrosfrön.
Serveras med västerbottencrème och potatiskrisp.
Går att få vegansk.
:-
Svensk oxfilé med kalixlöjrom, schalottenlök och syltad lök.
Serveras med västerbottencrème och potatiskrisp.
:-
Svenskt nötinnanlår med cornichons, schalottenlök och rödbeta.
Serveras med dijoncrème, äggula och surdegskrutonger.
:-
Kökets utvalda charkuterier och ostar.
Serveras med marconamandlar, cornichons, oliver, hemmagjord marmelad, smörstekt surdegsbröd och fröknäckebröd.
Lämplig för 2 personer.
:-
Varmrätter
Svenskt nötinnanlår med cornichons, schalottenlök och rödbeta.
Serveras med dijoncrème, äggula, surdegskrutonger och pommes frites.
:-
250gr grillad svensk entrecôte.
Balsamicodressad tomatsallad, parmesan & rödvinssås.
Serveras med bearnaise & pommes frites.
:-
160gr grillad svensk oxfilé tournedos.
Ankleversmör, glaserad schalottenlök och smörstekta skogschampinjoner.
Serveras med portvinssky och smörstekt surdegsbröd.
:-
Hälleflundra med fräs på räkor, brynt vitlök och spenat.
Serveras med hasselnötter, apelsin beurre blanc och bakad fänkål
:-
Risotto på skogs champinjoner och karljohansvamp med portvin och cognac.
Serveras med smörstekta skogschampinjoner, svartkål och hasselnötter.
Går att få vegansk.
:-
Dubbel smashburgare i rostat briochebröd.
Gruyereost, rödlökschutney och tryffelcrème.
Serveras med aioli och pommes frites.
Går att få med halloumi.
:-
Blåmusslor i vitvinssås med chili, vitlök och ingefära.
Serveras med aioli och pommes frites.
:-
Desserter
Serveras med hallonkompott
:-
Glasskula i varierande smaker
:-
Tiramisu med espresso, savoiarde, frangelico och mascarpone.
:-
Hemmagjord chokladtryffel, smaker varierar.
:-
Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:
Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:
Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag: