Meny

Bistro Jarlens

KvällsMeny

Vår meny tar influenser från hela världen, med rötter i det europeiska köket, främst från den franska bistron.

Förrätter

Ostron Mignonette

Schalottenlöksvinaigrette, citron & dill

45

:-

30gr Oscietra Caviar

Oscietra Caviar serveras med crème fraîche, rödlök, citron och smörstekt surdegsbröd.

699

:-

30gr Kalixlöjrom

Kalixlöjrom serveras med crème fraîche, rödlök, citron och smörstekt surdegsbröd.

369

:-

Toast Skagen

Skagenröra serveras med rödlök, citron, dill & västerbottentoast.

169

:-

Sniglar Provencale

Vitlöksgratinerade sniglar med citron och smörstekt surdegsbröd.

169

:-

Rödbetscarpaccio

Tunt skivad rödbeta med schalottenlök, syltad lök och karamelliserade solrosfrön.

Serveras med västerbottencrème och potatiskrisp.

Går att få vegansk.

169

:-

Carpaccio "Pelle Janzon"

Svensk oxfilé med kalixlöjrom, schalottenlök och syltad lök.

Serveras med västerbottencrème och potatiskrisp.

249

:-

Råbiff Parisienne

Svenskt nötinnanlår med cornichons, schalottenlök och rödbeta.

Serveras med dijoncrème, äggula och surdegskrutonger.

189

:-

Delikatessbricka

Kökets utvalda charkuterier och ostar.

Serveras med marconamandlar, cornichons, oliver, hemmagjord marmelad, smörstekt surdegsbröd och fröknäckebröd.

Lämplig för 2 personer.

279

:-

Varmrätter

Råbiff Parisienne

Svenskt nötinnanlår med cornichons, schalottenlök och rödbeta.

Serveras med dijoncrème, äggula, surdegskrutonger och pommes frites.

269

:-

Jarlens Steak Frites

250gr grillad svensk entrecôte.

Balsamicodressad tomatsallad, parmesan & rödvinssås.

Serveras med bearnaise & pommes frites.

375

:-

Oxfilé Rossini

160gr grillad svensk oxfilé tournedos.

Ankleversmör, glaserad schalottenlök och smörstekta skogschampinjoner.

Serveras med portvinssky och smörstekt surdegsbröd.

449

:-

Hälleflundra

Hälleflundra med fräs på räkor, brynt vitlök och spenat.

Serveras med hasselnötter, apelsin beurre blanc och bakad fänkål

369

:-

Svamprisotto

Risotto på skogs champinjoner och karljohansvamp med portvin och cognac.

Serveras med smörstekta skogschampinjoner, svartkål och hasselnötter.

Går att få vegansk.

229

:-

Hamburgare

Dubbel smashburgare i rostat briochebröd.

Gruyereost, rödlökschutney och tryffelcrème.

Serveras med aioli och pommes frites.

Går att få med halloumi.

239

:-

Moules Crème

Blåmusslor i vitvinssås med chili, vitlök och ingefära.

Serveras med aioli och pommes frites.

249

:-

Desserter

Crème Brûlée

Serveras med hallonkompott

119

:-

En Kula Glass

Glasskula i varierande smaker

49

:-

Jarlens Tiramisu

Tiramisu med espresso, savoiarde, frangelico och mascarpone.

119

:-

Chokladtryffel

Hemmagjord chokladtryffel, smaker varierar.

35

:-

Bistro Jarlen

Fredsgatan 5
302 46 Halmstad

Öppettider

Måndag:

11.30 – sent

Tisdag:

11.30 – sent

Onsdag:

11.30 – sent

Torsdag:

11.30 – sent

Fredag:

11.30 – sent

Lördag:

12 – sent

Söndag:

STÄNGT

Öppettider

Måndag:

11.30 – sent

Tisdag:

11.30 – sent

Onsdag:

11.30 – sent

Torsdag:

11.30 – sent

Fredag:

11.30 – sent

Lördag:

12 – sent

Söndag:

STÄNGT

Öppettider

Måndag:

11.30 – sent

Tisdag:

11.30 – sent

Onsdag:

11.30 – sent

Torsdag:

11.30 – sent

Fredag:

11.30 – sent

Lördag:

12 – sent

Söndag:

STÄNGT