Bistro Jarlen – din kvarterskrog i Halmstad

Den sista helgen i augusti slog vi upp portarna till anrika Jarlen, nu med tillägget bistro, med en helt ny renoverad lokal och ett helt nytt koncept.

I centrala Halmstad ett stenkast från Nissan hittar ni Bistro Jarlen, en kvarterskrog och bistro i fransk stil med influenser från det svenska och franska köket. Med råvaror av högsta kvalitet och en stor passion för vin och matlagning hoppas vi kunna tillföra det där lilla extra i Halmstads uteliv.
Kom inom på ett glas vin och en charktallrik, en god espresso eller varför inte en helkväll med en rundtur i vår vinkyl?

Våra duktiga bartenders står till ert förfogande om törsten skulle falla på den sena timmen och volymen skruvas sakta upp kvällstid på helgerna. Atmosfären är viktig för oss och just nu pryder konst från ”The photo gallery” våra väggar.
Vi är stolta över att kunna hänga välkända konstnärer som bland andra Terry O’neil och Stefanko. Så vare sig du är sugen på att sippa på en drink i baren eller avnjuta en trerätters middag i vår matsal med viner anpassade av våra sommelierer är du alltid välkommen till oss!
Välkomna!

För bokning ring: 035-12 05 20

eller maila: info@bistrojarlen.se

Du kan även fylla i bokningsformuläret

Öppettider

Måndag-Torsdag
Lunch 11.30-14.00
À la carte 18.00-

Fredag
Lunch 11.30-14.00
À la carte 18.00-
Tiden mellan lunchen och à la carten är man välkommen in på ett glas och/eller något enklare att äta

Lördagshäng (enklare meny)
12.00-18.00
À la carte 18.00-

Sunday Funday (enklare meny samt söndagsmiddag)
16.00-20.00

Har du frågor eller vill boka bord